Ontdek onze unieke locatie van 8 aaneengesloten ruime vakantiewoningen en polyvalente zaal.

De Blauwe Reiger   6 pers (95 m²)  
– Modern ingerichte ruime vakantiewoning met zithoek, eethoek uit te breiden tot 10 personen, aparte keuken, badkamer en berging.
– 
Eén slaapgelegenheid op het gelijkvloers (kastbed voor 2 p), op verdiep 2 slaapkamers, 2 in- en uitgangen waarvan 1 naar het terras.
De Scholekster   4-6 pers (90 m²)
 
Modern ingerichte vakantiewoning met zithoek (zetelbed), eethoek, aparte keuken, badkamer en berging. op verdiep 2 slaapkamers, één in- en uitgang met toegang tot terras met zicht op het binnenplein.
De Kievit 4-6p (80 m2)
 
Modern ingerichte vakantiewoning met zithoek (zetelbed), eethoek, aparte keuken, badkamer en berging. op verdiep 2 slaapkamers, één in- en uitgang met toegang tot terras prachtig zicht op de Grote Poldermolen, de Oudlandpolder en de torens van Brugge
Sint-Sebastiaan 4-6p (85m2)
 
Modern ingerichte vakantiewoning met zithoek (zetelbed), eethoek, aparte keuken, badkamer, wasmachine, droogkast en berging. Op verdiep 2 slaapkamers, twee in- en uitgangen: één naar de Dorpweg één naar het binnenplein en naar het terras. Prachtig zicht op het binnenplein, de Grote Poldermolen, de Oudlandpolder met torens van Brugge als vergezicht
De Aalscholver 4p (80m2)
 
Modern ingerichte vakantiewoning met zithoek, eethoek, vestiaire, berging en keuken. Op verdiep 2 slaapkamers, badkamer met toilet. één in- en uitgang langs de Dorpweg. Zitbank zuid gericht langs het Blankenbergs Vaartje, terras met zicht op de Dorpweg. Hier primeert rust en toegankelijkheid.
De Meerkoet 6p (90m2)
 
Modern ingerichte vakantiewoning met verhoogde zithoek, eethoek uitbreidbaar tot 8 personen, ruime keuken, badkamer en berging. Op verdiep 2 slaapkamers (1 slaapkamer met dubbelbed en 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en stapelbed) en dressing, Terras langs het Blankenbergs Vaartje (geen directe toegang tot het terras) met zicht op de polder en het binnenplein.
De Waterhoen 4p (85m2)
 
Modern ingerichte vakantiewoning met zithoek, eethoek, keuken, badkamer en berging. Op verdiep 2 slaapkamers, vestiaire, twee in- en uitgangen waarvan één die toegang heeft tot het zuid gericht terras met zicht op het Blankenbergs Vaartje en de Oudlandpolder.
De Zilvermeeuw 4p (85m2)
 
Modern ingerichte vakantiewoning met zithoek, eethoek, keuken, badkamer en berging. Op verdiep 2 slaapkamers, vestiaire, twee in- en uitgangen, waarvan één die toegang heeft tot de twee terrassen waarvan één zuid gericht terras en één zuidoost gericht terras met zicht op het Blankenbergs Vaartje, de Oudlandpolder en de  Grote Poldermolen.
Polyvalente ruimte (75m2)
 Ruimte beschikbaar voor de huurders bestaande uit een zaal voorzien van alle benodigheden voor 40 pers met bar, lounge,infostand, kickertafel, gezelschapsspelen en geluidsinstallatie.
 
 
 
Bunkercomplex
Omvat een industriële keuken, fietsenberging met mogelijkheid tot dartspel, vestiaire en het nodige sanitair. De polyvalente ruimte is gratis beschikbaar vanaf het afhuren van 5 vakantiehuisjes of het volledig complex. Tijdens de schoolvakanties wordt de polyvalente ruimte opengesteld voor de individuele huurders van de aparte huisjes